חומרים ל 4 מנות:
1/2 כרישה - החלק הלבן
1 גזר קלוף
1 שורש סלרי
4-6 כוסות מים
30 גרם (כשליש שקית) אצות וואקאמה
300 גרם טופו חתוך לקוביות
4 כפות מיסו אדום או מיסו בהיר
מלח ופלפל שחור
בצל ירוק חתוך דק לעיטור המנה

הוראות הכנה:
קוצצים את הירקות ומטגנים במעט שמן מס' דקות.
מוסיפים את המים ומבשלים עד שיתרככו.
מוסיפים את אצות הוואקמה ואחריהן את הטופו ומבשלים מס' דקות נוספות עד שהאצות יתרככו.
מסירים מהאש, מוסיפים את המיסו ומערבבים.
טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, מעטרים בבצל הירוק ומגישים.

בתאבון!

מוצרים שקשורים לכתבה

Card image cap
אגוז מלך גרוס

₪19.0

אזל במלאי
Card image cap
דפי אורז

₪8.4

אזל במלאי
סל הקניות שלי